Over Kleur

Staat een groene bank eigenlijk wel bij een oranje muur? Wat zou ervoor kunnen zorgen dat ik een verf in een paarse kleur kan mengen? En hoe zit dat met kleuraanduidingen als ecrú? Die kleur zit niet in de regenboog zoals ik het ooit leerde, toch?

Op kleur.be vind je antwoorden op de vragen zoals ze hier boven zijn beschreven en nog veel meer. We schrijven over Interieur, Styling en Kleurkeuze; over de aankleding van je huis. Je huis moet namelijk een plek zijn waar je je op je gemak voelt. Hoe doe je dat beter dan je huis te versieren met je favoriete kleuren? Jij ziet je huis misschien het liefst vijftig tinten beige, terwijl je buurvrouw gelukkig wordt van een heleboel kleur. 

Met andere woorden, we willen op kleur.be een plek creëren waar iedereen zijn ei kwijt kan. Zo kan je aan de hand van onze diepgaande inzichten in kleurtheorie en trends jouw huis omtoveren tot een prachtige plek waar je van houdt. 

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via info@kleur.be voor reclame verzoeken, opnamemogelijkheden en natuurlijk voor andere vragen.