yellow and green striped polo shirt

Ortál Vriend: relatie, afkomst, carrière en vermogen

0 Shares
0
0
0

Je achternaam zou maar ‘Vriend’ zijn. Ja, dat kan inderdaad. In Nederland is het in ieder geval zo bij actrice Ortál Vriend. Dus waar iedereen het idee heeft dat er mega veel wordt gezocht naar wie de vriend van Ortál is, is niets minder waar, omdat dat simpelweg haar achternaam is. Nou ja, deze prachtige dame heeft inmiddels al een mooie carrière opgebouwd en is regelmatig op de buis te zien.

In deze blog vertellen we je over van alles dat met Vriend te maken heeft. Denk aan of ze een relatie (misschien wel een vriend) heeft, wat haar afkomst is, hoe het met haar carrière gaat en wat die carrière dan wel niet in het laatje schuift. Je leest de antwoorden op die vragen in deze blog, naast het feit dat we je nog veel meer relevante informatie zullen geven. We zouden zeggen, pak er lekker een kopje thee bij en begin lekker met lezen.

Wie is Ortál Vriend?

Zoals altijd beginnen we bij de basis en dat is wie, in dit geval. Ortál Vriend is. Ortál Vriend is een actrice wie onder andere speelt in de serie Flikken Rotterdam, als Noucha van Vliet. Dit doet ze inmiddels alweer bijna 6 jaar lang, terwijl ze nog pas net 8 jaar is afgestudeerd aan de Toneelacademie in Maastricht. Ze heeft dus al relatief snel carrière gemaakt, al is wellicht ook al tijdens haar studie gebeurt. Toen werd ze namelijk uitgekozen om een hoofdrol te spelen in de KRO-NCRV serie 4JIM.

Carrière

Direct naar haar afstuderen in 2016 speelde ze een bijrol in Celblok H. Tegenwoordig speelt ze dus in Flikken Rotterdam en Mocro Maffia, speelt ze in diverse films én is ze de vaste stem van T-Mobile. Als je het ons vraagt is dat absoluut een positief begin geweest van haar carrière, die op het moment dus al een tijdje aan de gang is. Overigens speelt ze ook wel eens mee in tv-programma’s als zichzelf, bijvoorbeeld in de Verraders.

Maar, acteren is niet het enige wat ze doet. Zo is Vriend ook de eigenaar van een bedrijf genaamd Butt Factory. Bij dit bedrijf worden verschillende lessen georganiseerd, waar vrouwen zich in het zweet kunnen werken. Dit om er zo goed mogelijk uit te zien, maar ook om je mentaal goed over je lichaam te voelen. Een van de belangrijkste citaten over de Butt Factory is misschien wel de volgende:

Since life is as serious as it is from itself, in those classes we can definitely guarantee a smile on your face while you’re burning your ass off.

Ortál Vriend voor Butt Factory (2024)

Afkomst

Maar bij de vraag wie Ortál Vriend is, hoort natuurlijk ook wat dan haar afkomst is. Haar achternaam klinkt wel redelijk Nederlands, maar haar voornaam is in zekere zin erg uniek. In ieder geval wordt Vriend gewoon in Nederland geboren. Echter staat er ongeveer bij elk artikel over Vriend, dat ze een actrice van Nederlands-Israëlische afkomst is. Waarschijnlijk dat haar moeder dan Israelisch is en dat verklaart ook meteen het lichtgetinte uiterlijk dat ze heeft. Maar goed, dat weten we niet zeker dus neem het ook niet zomaar van ons aan.

Relatie

Zo’n mooie dame, die heeft vást een relatie. Toch?

Nou, zo zeker zijn we daar nog niet over. Als het zo zou zijn, deelt ze er in ieder geval niet zoveel over. Het enige wat we als potentiële liefde zouden kunnen schalen, is de man die op onderstaande foto staat afgebeeld. Zijn naam is Faiz en oh ja, we weten zeg maar minder dan niks over hem. Hoeft ook niet, want het privé leven van Vriend is gewoon privé.

Nou ja, knap is deze man wel, dus in die zin past het koppel fantastisch goed bij elkaar. Mocht het niet de romantische partner zijn van Vriend, dan is dat jammer. Wellicht heeft ze met iemand anders een relatie die ze geheim houdt of is ze (een happy) single woman. Either way, we wish her the best.

Vermogen

Nou nou, wat schuift dat dan, zo’n carrière op televisie en op het doek? Tja, als wij het wisten hadden we het met liefde verteld, maar we weten het niet en dus houden we maar wijselijk onze mond. In ieder geval kan je er vanuit gaan dat het niet slecht gaat met Vriend. Zo heeft ze bijvoorbeeld ook het geld (gehad) om een eigen onderneming op te starten. Natuurlijk is dit alleen maar giswerk dus houdt het hierbij ook maar lekker in het midden. Als ze er namelijk iets over kwijt wilde, had ze dat al gedaan. Echter is en blijft geld, ook voor andere mensen dan Nederlanders, een onderwerp waar vaak ongemakkelijk over wordt gedaan.

Conclusie

In de wereld van entertainment zijn er vele actrices die naast hun acteercarrière ook succesvolle ondernemers zijn. Deze dubbele rol biedt hen niet alleen de mogelijkheid om hun creatieve talenten te tonen, maar ook om zakelijk inzicht te tonen. Met de bekendheid en het netwerk wat ze hebben opgezet, kunnen ze vaak een succesvolle onderneming opzetten in diverse industrieën, zoals mode, beauty of zoals Ortál Vriend in de sport. Deze combinatie van acteren en ondernemen toont de veelzijdigheid en ondernemingsgeest van Vriend. We hopen nog veel van haar te zien, jij ook!

0 Shares
Ook interessant